روش های درمان نازک شدن مو در طب سنتی

مو یکی از آیتم های زیبایی و جلوه بخش خانم ها و حتی آقایان می باشد. با درمان نازک شدن مو در طب سنتی میتوانید موهای ضخیم پرپشت و سالم داشته باشید که به عنوان یک عامل و پارامتر کلیدی در زیبایی هر فرد به شمار می رود. با این وجود ممکن است این آیتم کلیدی و مهم در اثر برخی موارد دچار مشکلاتی شده و سلامتی خود را از دست بدهد.

یکی از مشکلاتی که، برای مو به وجود می آید نازک شدن آن است. برای رفع این مشکل می توان از علم نوین پزشکی و یا علم طب سنتی استفاده نمود. درمان نازک شدن مو در طب سنتی امری کاملا امکان پذیر است. در همین راستا موضوع مورد بررسی ما در این مقاله را، به این مبحث اختصاص داده ایم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

دلایل نازک شدن تارهای مو

به منظور درمان نازک شدن مو در طب سنتی و علم نوین پزشکی بایستی اقدام به کشف علل و دلایل ایجاد این مشکل نمود. نازک شدن موها در اکثر افراد عموماً یک مشکل جدی به شمار نمی رود و حتی در برخی از موارد، با سلامت عمومی فرد ارتباطی ندارد.

این مشکل در اثر افزایش سن و یا بر اثر مشکلات ژنتیکی و ارثی به وجود می آید. با این حال ممکن است در برخی مواقع افراد دچار مشکلاتی در سلامت بدن و جسمی خود شوند که. منجر به نازک شدن مو و ریزش آن گردد. برای مثال، کمبود ویتامین بی در جسم فرد یکی از علل این مشکل است.

به همین جهت گفته می شود که، اولین قدم در درمان نازک شدن مو در طب سنتی و رفع ریزش آن، اطلاع از علت این مشکل می باشد. در ادامه این مطلب به بررسی و معرفی برخی از عوامل و دلایل اصلی نازک شدن موها می پردازیم. اغلب این موارد به شرح ذیل هستند؛

  • استرس داشتن
  • تغذیه نا مناسب
  • افزایش سن
  • ژنتیک
  • داشتن بدن خشک و یا سوء مزاج از نوع خشک
  • استفاده از وسایل مراقبتی و حرارتی مانند سشوار
  • در معرض مواد شیمیایی قرار دادن مو مانند رنگ های شیمیایی
  • خشک کردن غیر اصولی موها
  • شانه زدن نادرست مو ها
  • اختلال در تیروئید
  • سفت بستن موهای سر

درمان نازک شدن مو در طب سنتی منوط به اطلاع از علت و ریشه یابی این مشکل است. به همین دلیل، یک متخصص طب سنتی در اولین مرحله نسبت به ریشه یابی این مشکل و اطلاع از علت نازک شدن موها اقدام می نماید تا، به این صورت قادر به تجویز بهترین روش درمانی باشد.

متدها و تکنیک های طب سنتی در درمان نازک شدن موها

همانگونه که، در مقدمه ابتدایی این مبحث نیز گفته شد؛ یک متخصص طب سنتی به منظور درمان نازک شدن مو در طب سنتی اقدام به ریشه یابی این مشکل می نماید. نازک شدن موها می تواند ناشی از چند مورد کلیدی باشد. ژنتیک، کمبود برخی از ویتامین ها و غلبه خشکی در سر افراد می تواند علت این مشکل باشد.

علم طب سنتی برخی از تدابیر و تکنیک ها را جهت رفع این مشکل و درمان نازک شدن مو در طب سنتی در نظر گرفته است. با رعایت کلیه این موارد و رسیدگی اصولی به موها می توان تا حد زیادی از پیشرفت نازک شدن مو جلوگیری نموده و باعث ضخیم شدن آن ها شد.

پرهیز از مواد غذایی با طبع سرد و خشک از جمله این اقدامات توصیه شده توسط طب سنتی است. برای مثال پیاز، سیر، ترب، جعفری زیتون و نعناع از جمله این مواد غذایی هستند که، در زمره مواد غذایی با طبع سرد و خشک طبقه بندی می شوند.

ناگفته نماند سایر افراد که، موهای آن ها ضخیم بوده و از این مشکل رنج نمی برند؛ محدودیتی در استفاده از این مواد غذایی ندارند. گاهی اوقات برخی افراد که، دارای پوست مرطوب هستند؛ نیز دچار عارضه نازک شدن مو می شوند. به منظور درمان نازک شدن مو در طب سنتی در این افراد، پیشنهاد می شود از مورد استفاده نمایند.

این گونه افراد می توانند جهت رفع مشکل نازکی مو از دانه مورد، شربت آن و حتی شامپوی آن استفاده نمایند. شربت دانه مورد خوراکی بوده و بسیار طعم لذیذی دارد. پیشنهاد می شود به هنگام شست و شوی موهای سر حتما از شامپوهای با پایه و بیس مورد استفاده کنید.

متدها و تکنیک های طب سنتی در درمان نازک شدن موها

راه کارها و تدابیر دیگر طب سنتی در درمان نازک شدن موها

درمان نازک شدن مو در طب سنتی منحصر به یک روش نبوده و می توان چندین روش و راهکار ویژه برای درمان این مشکل در اختیار افراد قرار داد. در گذشته نیاکان بشر، از روغن تراپی برای حفظ سلامت مو بهره می گرفتند. این روش از علم طب سنتی امروزه نیز جایگاه خاص خود را، حفظ کرده است.

ماساژ دادن موهای سر به وسیله انواع روغن های گرم، یک روش عالی جهت تقویت مو و فولیکول آن است. هنگامی که، ریشه مو و فولیکول آن ضعیف می شود فرد شاهد نازک شدن آن و حتی ریزش مو می گردد. در این حالت می توان از روغن نارگیل روغن بادام تلخ و یا زیتون جهت تقویت مو استفاده کرد.

درمان نازک شدن مو در طب سنتی به مدد روغن هایی با طبع گرم صورت می گیرد البته لازم به ذکر است که پیش از اقدام به درمان سنتی رفع نازکی موها بایستی نسبت به شناخت طبع سر خود اقدام نمایید. در واقع شناسایی طبع سر و پوست کف سر اولین قدم در رفع مشکل نازکی موها می باشد.

برای این منظور، پزشک متخصص طب سنتی از شما چند سوال پرسیده و با توجه به پاسخی که، از شما دریافت می کند طبع سر شما را، تشخیص می دهد. پس از این مرحله مرحله تجویز درمان فرا می رسد. طی این مرحله پزشک متخصص طب سنتی با توجه به طبع سر شما روش درمانی مناسب را، بر می گزیند.

استفاده از سرکه سیب برای تقویت مو

یک درمان نازک شدن مو در طب سنتی به وسیله سرکه سیب صورت می گیرد. روش استفاده از سرکه سیب در درمان نازکی موها ترکیب این مواد با آب به نسبت یک به دو است. یعنی اگر یک لیوان سرکه سیب به کار می برید آن را، با دو لیوان آب مخلوط نمایید.

از این ترکیب فوق العاده پس از شامپو زدن موهای سر و شستشوی کامل می توانید به صورت اسپری استفاده کنید. مخلوط سرکه و آب علاوه بر افزایش درخشش موها و براق نمودن آن ها، در از بین بردن انواع باکتری های کف سر بسیار موثر عمل می نماید.

نکات مراقبتی جهت پیشگیری از نازک شدن مو

برای این که، از درمان نازک شدن مو در طب سنتی و علم پزشکی بی نیاز شوید؛ پیشنهاد می شود که، حتما نکات مراقبتی و اصول نگه داری موهای خود را، به بهترین شکل ممکن رعایت نمایید. با به کار گرفتن این نکات می توان از نازک شدن موهای سر جلوگیری به عمل آورد؛

  • هنگامی که، موهای شما خیس می باشند؛ از شانه کردن آن ها جداً بپرهیزید. در غیر این صورت دچار آسیب شده و نیازمند به یافتن درمان نازک شدن مو در طب سنتی خواهید بود.
  • موهای خود را، حتماً به طور دوره ای و مرتب یک الی ۲ سانتی متر کوتاه نمایید.
  • از در معرض گرمای زیاد قرار دادن مو خودداری کنید. به عنوان مثال استفاده از سشوار برای طولانی مدت باعث نازک شدن مو و از بین رفتن فولیکول آن می گردد. درمان نازک شدن مو در طب سنتی منوط به عدم استفاده ناصحیح از این گونه وسایل گرمایشی است.
  • هر چند وقت یک بار حتماً عمل روغن تراپی و ماساژ پوست سر و موها را، به وسیله روغن های مناسب انجام دهید. به یاد داشته باشید که، حتماً طبع روغن با طبع سر شما سازگاری داشته باشد.
  • از شست و شوی روزانه موها جدا بپرهیزید. این کار به فولیکول مو شدیداً آسیب می رساند و باعث نازک شدن مو می گردد.
  • آخرین مورد از رعایت نکات پیشگیری از نازک شدن مو مربوط به تغذیه می باشد. مصرف روزانه ویتامین ها در قالب میوه هایی مانند انگور، به و سبزیجات سبز مانند کاهو و همچنین، استفاده از آجیل هایی مانند پسته و بادام می تواند در جلوگیری از نازک شدن مو به شما کمک کند.

نکات مراقبتی جهت پیشگیری از نازک شدن مو

کلام پایانی

درمان نازک شدن مو در طب سنتی نیازمند تخصص توسط پزشک مربوطه می باشد. امروزه با توجه به استقبال فراوان مردم از طب سنتی و روش های درمانی آن، شاهد سوءاستفاده برخی از افراد شیاد و کلاهبردار در این زمینه هستیم. به همین دلیل، در انتخاب پزشک طب سنتی خود باید دقت فراوانی به خرج داد.

کلینیک لیان، یک مجموعه قدرتمند و معتبر در زمینه مراقبت های زیبایی است که، بهترین و خبره ترین پزشکان متخصص طب سنتی را، جزو مجموعه خود دارا می باشد. کلیه این پزشکان دارای پروانه اشتغال و پزشکی هستند که، از اعتبار فراوانی برخوردار می باشند.

کلینیک زیبایی لیــــــــان

برای دریافت نوبت مشاوره و معاینه تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *